Искаш собствен бизнес, сбъдни мечтата си сега!

Интензивен курс по бизнес и предприемачество.

БИЗНЕС АКАДЕМИЯ НА РЕАЛНО И ВЪЛШЕБНО

15 МОДУЛА

Лидерство

Бизнес и предприемачество

Маркетинг и реклама

Финансиране

За кого е подходящ курса?
За всички хора, който имат бизнес идея, но им липсва подкрепа как да развият потенциала на проекта си и да получат финансиране на идеята си.

По време на практическия курс ще усвойте как сами да регистрирате своята фирма, стартирате и планиране бизнеса си – създадете успешен бизнес план, изградите работещи управленски процеси в организацията и получите финансиране на идеята си!

Чрез практически работилници за разработване на идеи ще научите как да търсите, кандидатствате и получите финансиране от донорски институции, европейски програми и финансови посредници за финансиране на бизнес идеята си.

В курса са включени видео презентации и учебни материали за подготовка.


ЦЕНА

ТРИ МЕСЕЧЕН КУРС ПО БИЗНЕС И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО – 750лв.


Таксата е платима на три вноски по 250лв, първата платима при стартиране на курса, втората в средата на обучението, третата при завършване с полагане на тест и издаване на сертификат.


Продължителност 3 месеца. Практическите бизнес работилници се провеждат събота и неделя от 10 до 14 часа с 30 мин. обедна почивка.


Курсът е присъствен с възможност за проследяване на онлайн видео на пропуснат урок.

Ще изготвим заедно бизнес план, за да кандидатствате за безвъзмездно финансиране на безработни лица чрез бюрата по труда на минимална стойност от 5000лв, до размера на обезщетението взето наведнъж за започване на самостоятелна стопанска дейност.
Можете да получите още 5000лв по Европейска програма Развитие на човешките ресурси "Устойчив бизнес"
Продължи нагоре с нисколихвено кредитиране до 2% лихва за стартиращото си предприятие в размер до 25 000 евро. Чрез финансовите посредници на Фонд на фондовете.